Scootermerker:

AC merker NY

Amerikanske Arctic Cat har produsert snøscootere siden 1960. I dag er de en av verdens største produsenter på både snøscooter og ATV. Arctic Cat leverer arbeidsscootere, crossovermodeller, løssnøscootere, sport og touringscootere. Norsk importør er Erling Sande AS.

Lynx merker

Snøscooter-fabrikken til Lynx er lokalisert i Rovaniemi i Nord-Finland. Lynx er en del av BRP-konsernet som allerede i på 1940-tallet presenterte deres første snøkjøretøy. Lynx produserer både arbeidsscootere, crossovermodeller, løssnøscootere, sport og touringscootere.

Polaris merker isfiske

Polaris har produsert snøscootere siden 1954 da den første konseptmodellen så dagens lys i USA. Merket er i dag blant verdens ledende på både snøscooter og ATV. Polaris leverer arbeidsscootere, crossovermodeller, løssnøscootere, sport og touringscootere.

Ski Doo merker

Canadiske Ski-Doo er en del av BRP-konsernet som er blant verdens største i fritidssegmentet. BRP presenterte den første snøscooteren allerede i 1954. Ski-Doo produserer både arbeidsscootere, crossovermodeller, løssnøscootere, sport og touringscootere.

Yamaha merker

Japanske Yamaha kom på banen med deres første snøscooter i 1968. Yamaha produserer i dag både arbeidsscootere, crossovermodeller, løssnøscootere, sport og touringscootere. Yamaha er en av verdens ledende innen fritidssegmentet.