Sør i Nordland fylke. Rett nord for Trøndelag. Og rett ved riksgrensen til Sverige. Her ligger Hattfjelldal. Et «must» å besøke for alle med interesse for snøscooter. 

Hattfjelldal, på sørsamisk Aarborte, er en kommune på Helgeland i Nordland. Den grenser i nord mot Hemnes, i vest mot Grane og Vefsn, og i sør mot Røyrvik kommune i Trøndelag. I øst ligger Sverige med kommunene Storuman og Vilhelmina i Västerbottens län.

Merethe Leirvik er fotograf for Ole Dalen Production som lager film fra Hattfjelldal, samt dokumenter med mye bilder.

GOExtreme Hattfjelldal Hotell
I noen vintere har Grane og Hattfjelldal snøscooterklubb og GOExtreme Hattfjelldal Hotell satset på å utvikle et godt tilbud for alle med snøscooter interesse. Blant annet er det mulig å leie seg snøscootere ved bruk av GOExtreme Hattfjelldal Hotell.

36 mil med snøscooterløyper
– I Hattfjelldal har de etablert hele 36 mil med fantastiske skuterløyper, som kan brukes både til fornøyelse- og rekreasjonskjøring. Mange av løypene går til spennende fiskevann, mellom fjell og bygder, sier Erik Kirkvold som er leder for Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, til Reitwagen.no.

Film fra Hattfjelldal med gode scooteropplevelser

Filmene er laget av GoExtreme i Hattfjelldal:

Å lære seg å kjøre snøscooter tar litt tid, men gir enorm glede. Se video, fra noen danske turister som fikk prøve snøscooter for første gang.

Link til opprinnelig innlegg:

https://fb.watch/iYhdvVAmdN/

https://fb.watch/iYgoZDVw0_/