Lørdag den 13. november arrangeres Snøscooterens dag over hele landet. Dette er et samarbeid mellom alle snøscooterforhandlere over hele landet gjennom SIF – Snøscooterimportørenes Forening, Snøscooterklubbenes Fellesråd, med 43 lokale snøscooterklubber fra Agder i Sør, til Troms og Finnmark i nord og Reitwagen.no.

Einar Grindvold som er styreleder for Snøscooterimportørenes Forening, SIF og distriktssjef salg i BRP i Norge sier:

“På Snøscooterens dag inviterer vi kunder og snøscooterinteresserte å komme til en god prat hos sin lokale forhandler. Dermed markerer vi at årets vintersesong er i gang. Så sett av datoen i kalenderen og velkommen til å besøke din forhandler”.

Invitasjon til ordfører, rådmann og lokale stortingsrepresentanter

– I år vil vi invitere ordfører, rådmann, næringssjef og fylkets lokale stortingsrepresentanter til et besøk hos den lokale forhandleren, forteller Erik Kirkvold som er leder for Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR. Vi hadde samme plan i fjor, men måtte da kjøre en minimumsløsning som følge av at det var midt i Covid-19 tiden. Nå derimot er det bare ekstra hyggelig med god aktivitet i butikkene, sier Kirkvold til Reitwagen.no.

For å ta del i det spennende arrangement og mer løpende informasjon kan du melde deg på/ trykke skal på Facebookarrangementet på denne linken